Arbeta hos oss

Vi söker medarbetare till vårt kontor på Södermalmsallén 36. Här delar vi lokaler med Reflex Arkitekter, Reform och Hulten Arkitekter. Vi har varierande och kompetenskrävande uppdrag vilket kräver en stark grupp av duktiga medarbetare. Om du vill vara med och utveckla företaget, gillar kundkontakt och har ett stort intresse av byggteknik så hör av dig till oss.

Eftersom våra projekt varierar i stor utsträckning och ställer krav på ekonomi och utförande krävs goda kunskaper av projektering och planering av uppdragen. Arbetet kräver täta kontakter med beställare, externa projektörer och med den egna projekteringsgruppen. Tekniska lösningar löser vi tillsammans och delas internt för att skapa en god kompetensutveckling inom bolaget.

Du bör ha teknisk universitetsutbildning, ha några års erfarenhet eller gärna jobbat en längre tid i yrket. Du bör ha intresse av att handlägga medelstora uppdrag och hantera Revit samt Strusofts programvaror. Som person är du glad, social, har en god förmåga att konstruktivt lösa problem. Du bör också vara noggrann och strukturerad. Goda språkliga kunskaper är en fördel då vissa projekt kräver skriftliga rapporter eller omfattande kommunikation mejl-ledes.

Våra uppdrag ger en omväxlande vardag och en utvecklande kompetensbredd där man lär sig hantera alla delar som berör yrket. Vi satsar mycket på kontoret och snålar inte på inredning, datorer eller programvaror. Personliga behov tillmötesgås enkelt genom daglig kontakt. Vi är flexibla och vill skapa en arbetsmiljö där alla trivs.